Lornion - Ochelari de soare

Contul meu

Bine ai venit, Acces cont Login

CautaLornion - Ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt un element de stil complex. Ei trebuie sa se potriveasca tinutei tale, sa se "asorteze" cu forma fetei si sa detina toate atuurile de care ai nevoie pentru a te proteja de nocivele raze UV. Cum stilul starurilor va fi mereu un ghid de moda, si ochelarii lor de soare vorbesc despre ele.

Nu este de neglijat actiunea razelor ultraviolete asupra cristalinului care poate duce la aparitia cataractei. Si copiii au nevoie sa-si protejeze ochii si sa poarte ochelari de soare atunci cand stau o perioada mai lunga la soare puternic (mare, munte). Ei trebuie obisnuiti de la varste fragede cu acest accesoriu specific adultului: ochelarii de soare.

Cand porti ochelari de soare?
Ori de cate ori depasesti o perioada mai mare de zece minute de expunere la soare puternic (plaja, munte, gradinarit, drumetii). Trebuie stiut ca lumina reflectata de apa sau zapada poate mari cantitatea de radiatii ultraviolete.

Ce trebuie sa stii cand alegi o pereche de ochelari de soare?
Ochelarii alesi trebuie sa aiba un filtru de protectie care sa asigure protectia ochiului.

Ochelarii de soare sunt folositori, nimic de spus. Ei apara ochii de razele soarelui si le ofera – pe timp foarte luminos, confortul de care au nevoie.


Produse recomandate:

Cos  

(gol)

Cos Platesc

Newsletter

Oferte

Produse noi

No new products at this time